Gratis zaal huren in Zoetermeer

Heb je wat te vieren?

Bij The Old Pal, ook wel de huiskamer van Zoetermeer, geef je geweldige feesten! Onze feestzaal heeft ruimte voor 150 personen, genoeg voor jou en al je vrienden of collega's. Het is daarom perfect voor verjaardagen, bruiloft, bedrijfsfeesten, (netwerk)borrels en grote vergaderingen. Bovendien rekenen wij geen zaalhuur. Je betaalt enkel voor het eetarrangement en/of de drankjes.

Nu contact opnemen

Gezellige feestzaal voor verjaardagen

In de ruimte is een bar (inclusief personeel) en muziekinstallatie aanwezig. Je gasten krijgen door ons drankjes geserveerd en de muziek mag je zelf beheren. Zo maak je er een feest van waar nog jarenlang over nagepraat wordt.

Heb je een kleiner gezelschap? Je kunt ook een gedeelte van onze zaal reserveren.

Wil je een feest organiseren voor meer dan 150 mensen? Geef je feest dan in danscafé Spetters. In deze ruimte passen honderden mensen. Ook zijn er meerdere barren aanwezig, verzorgen wij de garderobe én zorgen wij dat er eventueel beveiligers zijn. Uiteraard allemaal in overleg.

Naar website van Spetters

Organiseer je bedrijfsfeest

Wil je samen met je collega's het jaar goed afsluiten, of heeft je bedrijf iets moois te vieren? Kom het vieren bij The Old Pal! In onze ruimte organiseer je een geweldig bedrijfsfeest of bedrijfsborrel. Wij regelen daarbij de hapjes en drankjes, zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Wil je meer dan alleen hapjes? Het is ook mogelijk om bij ons afgesloten te dineren, tot 40 personen.

Catering, private dining & private dancing mogelijk

Wil je met een grotere groep eten in een afgesloten ruimte? Geen probleem. In onze gezellige ruimte dineer je met maximaal 35 personen. Deze ruimte is geheel afgezonderd en volledig voor jou en je gezelschap gereserveerd.

The Old Pal heeft een gevarieerd menu vol met heerlijke gerechten. Zo hebben we kipsaté en malse spareribs die zowat van het bot afglijden. Ook met de vegetariërs en veganisten hebben we rekeningen gehouden. We hebben een smaakvolle plantaardige burger die smaakt, bloed en ruikt als echt vlees. Absoluut een aanrader, ook voor niet-vegetariërs.

Huur nu onze zaal

Wil jij onze zaal huren? Neem dan nu contact op. Wij rekenen geen zaalhuur!

Nu contact opnemen